آشنایی با فاکتور رسمی( بخش سوم)

آیا می دانید فاکتور رسمی به چه نوع فاکتوری می گویند و چه کاربردی دارد؟

به زبان ساده تر هنگامی که فروشنده و خریدار می خواهند معامله ایی انجام دهند و طبق معامله انجام شده تاییدیه ایی لازم دارند که از فاکتور رسمی استفاده می کنند. لازم به ذکر است که فاکتور رسمی می تواند دست نویس، کاغذ و یا کامپیوتری باشد. این فاکتور و سند توسط فروشنده و خریدار امضاء می شوند. فاکتور رسمی هنگامی اعتبار پیدا می کند که مورد تایید سازمان امور مالیاتی باشد.

آیا می دانید چه نوع فاکتور رسمی معتبر است؟

همانطور که می دانید در یک معامله بین خریدار و فروشنده سند و فاکتوری وجود دارد که از سوی فروشنده به خریدار داده می شود. این سند دارای مهر و امضای مخصوص طرفین است. فروشنده یا خریدار می توانند این فاکتور را به سازمان امور مالیاتی تحویل دهند تا رسمی بودن این فاکتور مورد تایید قرار گیرد. و هر یک از طرفین بتوانند ادعای حق نمایند. فرقی نمی کند که این سند و فاکتور به طور دستی نوشته شده باشد و یا به صورت کامپیوتری چاپ شده باشد. فقط کافی است تا رسمی بودن فاکتور و سند را سازمان امور مالیاتی تایید نماید.

برای آشنایی بیشتر با فاکتور رسمی و اطلاع از تعریف فاکتور رسمی از نظر سازمان امور مالیاتی و ماده 19 قانون مالیات میتوانید مقالات قبل را مطالعه کنید.

آیا می دانید فاکتور رسمی مخصوص افراد و اشخاص حقوقی باید دارای چه ویژگی هایی باشد؟

مشخصات و ویژگی های فاکتور رسمی مخصوص اشخاص حقوقی شامل موارد زیر می شود:

1) آدرس

2) تلفن و کد پستی

3) کد اقتصادی قدیم

4) شناسه ملی

5) گواهی ارزش افزوده

البته لازم به ذکر است افراد و اشخاص حقوقی که کار های لازم برای ثبت نام را انجام داده باشند فقط کافی است تا کد ملی، آدرس و تلفن تماس را داشته باشند.

همچنین اگر می خواهید صدور فاکتور رسمی را برای افراد حقیقی انجام دهید لازم است بدانید که تنها کد ملی وی مورد نیاز است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Buttonمشاوره تلفنی